Kwatee Training en Coaching

Marjolein coacht

Leef een mooi leven. Leef zoals jij dat wilt. Leef! Investeer in jezelf en ontdek hoe dat aan te pakken. Gewoon, omdat je dat waard bent.

IMG_4218 (1)Wat we doen?

Samen op reis gaan, op ontdekkingstocht naar wie jij wilt zijn, en wat er in de weg zit om dat te worden; naar hoe jij wilt werken en leven zoals je dat eigenlijk zou willen!

In individuele coaching ligt de focus op jouw kracht, kwaliteit, talent en potentie.

Groeien in dat waar je al goed in bent. Afscheid nemen van persoonlijke overtuigingen die jou in de weg staan de beste versie van jezelf te zijn.

Doel: je comfortabel voelen met jezelf. Meer zelfvertrouwen, rust, balans, genieten, uitdaging, eigen verantwoordelijkheid. Focus op dat wat jouw (werkende) leven echt de moeite waard maakt: voldoende uitdaging, fijne (samenwerkings)relaties.

Marjolein werkt, naast een heel scala van coachingswerkwijzen en -methoden*, ook met schema-gerichte coaching, hierin gaat zij samen met jou op zoek naar welke valkuilen (monstertjes) telkens weer (een heel leven lang) op de loer liggen, hoe jij deze kan herkennen en vooral hoe hier aan te ontsnappen!

Want:

Je leven leiden en lijden is onlosmakelijk verbonden met het leven zelf. Leren omgaan met stoorzenders, tegenslag en crises en daar sterker uitkomen. Maar coaching gaat ook over beter voorbereid zijn op dat wat leven en werk je biedt en brengt. 

Marjolein gelooft in langere trajecten waarin jij werkelijk aan de slag gaat met het loslaten van belemmeringen en werkt aan persoonlijke groei. Zodat in de vaak, o zo bepalende omgeving, het geleerde ook geoefend kan worden en echt vast gehouden wordt. Het zal soms vreemd voelen om uit je comfortzone te stappen, maar je zult ook ontdekken dat het je zo veel meer brengt. Het zijn (waarschijnlijk) geen mega-grote veranderingen die op je pad zullen komen. Wel veranderingen met grote effecten, die je goed doen voelen, meer op je gemak en comfortabel met wie jij bent. Dat is goed voor jou en goed voor je omgeving.

Leren jezelf te snappen en te accepteren zoals jij bent, zorgt voor tijd en ruimte om je (werkend) leven te leiden zoals jij dat wilt.

Voor wie?

Marjolein heeft sinds 2003 ervaring opgedaan als trainer & coach in tal van organisaties, groot en klein, commercieel en non-profit, gewerkt met directies, management en medewerkers. Daarnaast leidt zij, in samenwerking met de Open Universiteit (Positieve Psychologie), coaches op. Zij heeft door haar werk, maar zeker ook door de ‘persoonlijke reizen’ die zij zelf heeft gemaakt ontdekt dat eigenlijk iedereen zichzelf tijd en aandacht zou moeten gunnen op dit gebied. Want wij hebben allemaal wel een aantal issues die je kracht geven en vooruithelpen.  Maar evengoed issues die in de weg zitten om de beste versie van jezelf te zijn en het leven te leiden dat je eigenlijk graag zou willen. Nieuwsgierig naar jouw issues en hoe daar beter mee om te gaan? Je bent van harte uitgenodigd voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

*Waaronder met theorie en oefeningen uit:  Rational Emotive Therapie (RET); Acceptance & Commitment Therapy (ACT); Mindfullness; Positieve Psychologie; etc. 


Voor meer informatie of aanmelden:

Bedrijfsnaam

Uw naam *

Uw email *

Telefoon:

Ik wil graag gebeld worden voor meer informatie op het vermelde telefoonnummer

Ik wil graag een afspraak maken voor een kennismaking met Marjolein.

Opmerking / Toelichting