Kwatee Training en Coaching

  Working Women | 10e jaarcongres

  Gun jezelf een intensieve en inspirerende dag en reserveer 15 juni 2017 nu in je agenda!

   'Excelleer... ben Succesvol Gelukkig (of is het Gelukkig Succesvol?)!
   
  Het is een open deur; mensen die gelukkig zijn in hun werk zijn gezonder, creatiever, innovatiever en meer bevlogen dan hun minder gelukkige collega’s. Ook de wetenschappelijke bewijzen zijn overduidelijk, mensen die gelukkig zijn en actief werken aan hun ontwikkeling, stralen energie uit, zijn prettiger collega’s en ook nog eens succesvoller in hun werk.
   
  Reden genoeg dus om op 15 juni 2017 tijdens het Working Women Jaarcongres te Excelleren door Succesvol Gelukkig te zijn. Of is het succes nastreven en daardoor meer geluk te ervaren?
   
  Al 9 keer organiseerde Working Women deze sprankelende interactieve dag voor vrouwen die willen investeren in persoonlijke groei én in een inspirerende, professionele toekomst. Vrouwen die houden van werk en ontwikkeling en die op zoek zijn naar een juiste werk-privébalans. Deze jubileumeditie wil jij niet missen!
   
  Wat kun je verwachten op 15 juni?
  • Hoe maak je werk van geluk? En hoe straalt dat af op de resultaten? Een pleidooi voor anders denken en anders doen.
  • Je wil fluitend leven en werken met meer plezier en meer resultaat. Maar hoe geef je succesvol leiding (ook aan jezelf)? Geen 8-stappenplan maar concrete handvatten die jouw leven en werk aangenamer maken.
  • Wat zegt de positieve psychologie over de zoektocht naar meer geluk, rust en balans tussen lichaam en geest?
  • Wat is er nodig om je geluk te vergroten? Ben jij je voldoende bewust van je eigen waarden en kwaliteiten, zodat je de richting aan het leven kan geven die bij jou past en die daardoor tot meer geluk zal leiden?
  • Ken jij het spel van macht, kracht en verleiding? Krijg inzicht en vergroot je overtuigingskracht!
  • Blijf overeind in een snel veranderende wereld door flexibel te denken!
  • Energie-gevende en interactieve workshops met gegarandeerd eye-openers.
   
  Succesvol en gelukkig zijn is koorddansen, maar het is te leren!

  “Alles wat werkende vrouwelijke professionals raakt, intrigeert, verrast en aan het lachen maakt!”

  Programma Working Women Jaarcongres 2017

  Excelleer en ben Succesvol gelukkig...of Gelukkig Succesvol?

  8.45   Ontvangst en registratie

  9.15    Opening door Marjolein van der Maesen, Kwatee

  9.20 Happy@Work, Bart de Bondt, Founder Team de Bondt, ex-CEO ING België, auteur van o.a. de bestsellers “De ladder van leiderschap” en “Happy@Work”.

  Op zijn gekende passionele wijze neemt Bart de Bondt je mee op het pad van (werk)geluk. Happy Work, Happy Results! Hij houdt zijn toehoorders een spiegel voor op het gebied van gedragsverandering en werknemersgeluk en maakt ze bewust van vastgeroeste gewoonten. Voor iedereen die op zoek is naar een breekijzer in de geesten van leidinggevenden en medewerkers, is deze lezing een absolute must.

   "Als je geluk wilt ervaren in je leven maak dan van wat je doet een gevolg van wie je bent en niet omgekeerd"!

  10.50   Op zoek naar geluk in het dagelijks leven, Prof. dr. Nele Jacobs, HoogleraarLevenslooppsychologie

  In deze lezing neemt Prof. dr. Nele Jacobs ons mee in een zoektocht naar geluk in het dagelijks leven. Hoe wordt er vanuit de wetenschap naar mentale gezondheid gekeken? Welke rol spelen positieve emoties daarbij en welke handvatten kan de wetenschap bieden het vinden van het geluk in het leven van alledag.

   

  11.35    Workshop ronde 1 | Kies uit een van de volgende workshops:1.

  1. Fluitend Leidinggeven (ook aan jezelf!), Louis van Woerden, o.a. Leiderschapstrainer en Auteur van Fluitend Leidinggeven, consultant PiCompany (onderdeel van GITP)

  De directie eist van alles en medewerkers worden steeds mondiger. En jij? Jij zit er als manager tussenin. Ondanks je ambities en goede voornemens wordt je agenda geregeerd door de waan van de dag. Van het motiveren en ontwikkelen van de mensen in je team komt bar weinig terecht. Soms vraag je je wel eens af: ‘Waarom wilde ik ook al weer manager worden?’ Gelukkig kan het ook anders. Want succesvol leidinggeven aan anderen, maar ook aan jezelf, is volgens Louis van Woerden eigenlijk verrassend eenvoudig.

  Schrijf je je in voor deze workshop....dan ontvang je gratis het boek 'Fluitend leidinggeven'!

  2. Mindfulness, hoe bewust ervaar jij geluk?, Anne Wolfs, Mindfulness en ACT-coach

  Laat je in deze workshop meenemen in 'hebben en zijn'. Wat is geluk? Waar is het ervaren daarvan nu echt afhankelijk? Hoe maak je de switch naar dat wat echt van belang is, zodat je gaat ervaren en in het nu kunt zijn met wat er is? We belichten tijdens deze workshop thema’s zoals niet streven, loslaten en acceptatie, vanuit het fundament van leven met aandacht. Binnen dit thema mag een korte meditatie vanuit heartfulness natuurlijk niet ontbreken! Gun je zelf een mindful moment op deze inspirerende dag vol indrukken en belevingen.  

   

  3. ‘Geluk, macht en verleiding' Esther Damman, Jesaijes Communicatie BV, Maastricht

  Wat is de mens machtig! Machtig, in de zin van prachtig. Maar ook in de zin van invloedrijk. We hebben macht nodig om voort te bestaan. Om succes te hebben. En dat lukt ons het best als we de regels van het spel kennen. Het spel tussen boven en onder, tussen man en vrouw, tussen verleiden en begrenzen. Door alle inzichten geniet je nog meer van alles wat om je heen gebeurt terwijl je overtuigingskracht groeit. Een aanrader! DEZE WORKSHOP IS HELAAS AL VOLGEBOEKT!

   

   


  4. Wat jou uniek maakt!
  , drs. Barbara Kuiters, psycholoog B.Empowered/ Mindfulness Extended

  Wanneer we kijken naar ons functioneren is het makkelijk om te fixeren op wat beter kan of anders moet. Maar staat dat in harmonie met hoeveel je weet over je sterke kanten? Heb je goed in beeld wat jou uniek maakt? Welke kanten je van jezelf kunt aanspreken voor goede resultaten terwijl je plezier hebt in wat je doet? Ontwikkel meer zicht op jouw kwaliteiten zodat je ze maximaal kunt benutten voor een toename in productiviteit en geluk. Een workshop voor wie het beste uit zichzelf wil halen!

   

  12.35     Laat je verwennen met een heerlijke bourgondische lunch!

  13.20    Workshopronde 2 | 2e workshop die je gekozen hebt uit bovenstaande 3!

  14.25  ‘Het Flexibele Brein’, Frans Bosch, van Takkenwerk

  De hele wereld is met elkaar verbonden waardoor veranderingen in een zeer korte tijd kunnen plaatsvinden. Daardoor is de voorspelbaarheid steeds meer in het gedrang. Voorspelbaarheid was altijd de betrouwbare basis van missie- en strategie denken. Plotselinge veranderingen kunnen het strategie-denken behoorlijk door de war gooien. Flexibel (of wendbaar of agile) denken is dus meer dan ooit gewenst. In deze interactieve lezing zal Frans je op vrolijke wijze confronteren met de starheid van het brein, maar ook helpen een weg te vinden naar meer flexibel denken. Frans neemt je mee op reis en laat je ervaren hoe je beter om kunt gaan met de snel veranderende wereld.

   “Een wereldreis begint altijd met het opstaan uit je luie stoel en het lopen naar het tuinhek. Ik haal je graag uit je stoel.”

  15.15     Geniet van een lekkere snack en maak kennis met iemand die je nog niet kent...

  15.45    Vluchtstrook of Pitstop, Theatergroep Plankgas

  Happy to announce... dat wij jullie op deze speciale jubileumeditie theatervoorstelling 'Vluchtstrook of Pitstop' mogen aanbieden!

  Gestrand op de Vluchtstrook (of Pitsop) spelen de actrices hilarische sketches, herkenbare types en scenes uit het levenvan 'Working Women'. Dapper zingen zij mee met de autoradio en nemen geen blad voor de
  mond, ook niet tegen elkaar. Ook zij zijn, net als wij, op zoek naar Succesvol geluk, of moeten we zeggen naar Gelukkig succes?!

  Wij gunnen onszelf deze 'Pitstop' en een moment van bezinning op de 'Vluchtstrook' op zoek naar antwoorden ;-)!

  16.45    Plenaire afsluiting, Marjolein van der Maesen, Kwatee Training & Coaching

  16.50   Gezellig napraten onder het genot van een glaasje Bubbels

   

  Kom en ...ervaar, werk aan je netwerk, geniet van een zinvolle, maar zeker ook inspirerende dag. Kom en Excelleer, en ontdek hoe jij  zorgt voor je eigen Succes en Geluk!

   

  Schrijf je vandaag nog in via het inschrijfformulier rechts op deze pagina!

  We ontmoeten je graag op 15 juni 2017, tot dan!

  Hartelijke groeten,
  Marjolein van der Maesen & Milou Ros

  Heb je vragen, ideeën of wensen? Neem dan contact op met Milou Ros, Eventcoördinator: milou@kwatee.nl

   

  Blijf op de hoogte:

   Investeer in jezelf…gewoon omdat je het waard bent.

  DE KLEINE LETTERTJES!

  Toegangsprijs voor deze inspirerende dag is € 399,-. Kom je met meer dan 2 collega's wordt de prijs € 359,- pp. 

  Helaas toch verhinderd? Een collega met jouw inschrijfbewijs is van harte welkom! Tot 15 mei kun je, uitsluitend schriftelijk of per email, annuleren. Wij berekenen dan € 95,- (excl. BTW) administratiekosten. Vanaf 15 mei berekenen wij het volledige bedrag. 

  Bedrijfsnaam

  Uw naam *

  Uw email *

  Telefoon:

  Ik ben erbij en meld me aan.

  ....en ik kies de volgende 2 van de 4 workshops:
  Fluitend Leidinggeven, aan de ander, aan mijzelf.Geluk, meer bewust ervaren door mindfulness.Geluk, macht en verleiding, helaas volgeboekt!Wat jou uniek maakt!

  Opmerking / Toelichting

  Voor wie? Working Professional Ladies only!

  Directeuren, Afdelingshoofden, Advocaten, Beleidsmedewerkers, Kunstenaars, Personeelsfunctionarissen, Teamleiders, Communicatieadviseurs, Consultants, Projectleiders, Docenten, Vestigingsmanagers, PA's, HRmanagers, Facilitymanagers, Opleidingsfunctionarissen, Zorgcoördinatoren, Regiomanagers, Locatiedirecteuren....Whatever!

   

  Het succes van 9 jaar Working Women:

  • -Het gaat allemaal om jou en jouw persoonlijke ontwikkeling;
  • -delen van successen en delen van persoonlijke verhalen;
  • -niet alleen luisteren, maar ook doen en ervaren; 
  • -nieuwe energie, nieuwe kennis, nieuwe ideeën en nieuwe inzichten;
  • -fijne inspirerende ontmoetingen;
  • -en niet onbelangrijk....heerlijke innerlijke verzorging op een fantastische locatie!

  Wil jij ook antwoord op de volgende vragen? Dan mag je deze jubileumeditie van Working Women Jaarcongres niet missen! 

  • - Ben jij slim en succesvol, maar niet altijd onverdeeld gelukkig en kan dat wel?
  • - Probeer jij ook teveel de Wonder Woman uit te hangen en wordt geluk daardoor een       bijzaak?
  • - Kun je een prioriteit maken van gelukkig zijn? En van succesvol zijn?
  • - Heb je ook 'een beetje geluk' nodig om succesvol te zijn?
  • - Ben je meer succesvol als je meer controle hebt? En gelukkig?
  • - Heb jij ook het gevoel dat je moet voldoen aan allerlei verwachtingen en vergeet te werken        vanuit je innerlijke flow?