Kwatee Training en Coaching

Persoonlijk Leiderschap!

Investeer in jezelf, gewoon omdat je het waard bent….

 • 16+17 mei en 12 juni 2018
 • 16+17 mei en 12 juni 2018

Persoonlijk Leiderschap

3-daagse training, incl 1 overnachting | kleine deelnemersgroep | veel persoonlijke aandacht

Persoonlijk leiderschap betekent dat je in staat bent om je doelen te realiseren door optimaal gebruik te maken van eigen kwaliteiten en talenten. Je weet wat je persoonlijk stijl is en wat jouw drijfveren zijn, maar je bent je ook bewust van je zwakke kanten en mogelijke valkuilen. Je weet hoe je dit alles kunt inzetten om op een bewuste manier keuzes te maken, zowel zakelijk als privé.


Weten wat persoonlijk leiderschap is, is één ding, het is vaak wat lastiger om dit toe te passen in de praktijk. Er is iedere dag zoveel te doen dat het een uitdaging is om echt stil te staan bij hoe het eigenlijk met je gaat. Want waarom doe je eigenlijk wat je doet? Zit je nog wel op koers? Hoe is het gesteld met je work-life balance? Waar loop je tegenaan bij het bereiken van je doelen. En….hoe doorbreek je patronen die je belemmeren om te veranderen?

Wanneer aan de slag met Persoonlijk Leiderschap?

Iedereen die wil werken aan persoonlijke groei en leiding wil geven aan zichzelf. Dit houdt in dat je je niet meer laat leiden door prikkels uit je omgeving maar zelf bewuste keuzes maakt en de resultaten bereikt die jij wilt! Er kunnen ook concrete aanleidingen zijn om aan de slag te willen met Persoonlijk Leiderschap bijvoorbeeld:

 • De levensfase waarin je zit waardoor je prioriteiten moet stellen in werk en leven. Denk aan gezinsuitbreiding, opvoeden van pubers, mantelzorg, verlies etc. Maar ook het moment waarop je de uitdaging mist in je huidige job en je afvraagt wat je dan wel wil en hoe je dat aan moet pakken.
 • Soms lijken externe invloeden voor jou te beslissen. Een reorganisatie of ontslag waardoor je op zoek moet naar een nieuwe baan.
 • Of jouw ‘work-life balance’ lijkt constant onder druk te staan door bijvoorbeeld het halen van deadlines, samenwerking met collega’s met andere belangen, verwachtingen van anderen, je eigen ambities nastreven en carrièreplanning. Het brengt je veel, maar het kost ook energie. Vooral als jij het gevoel hebt geleefd te worden, omdat anderen voor jou bepalen.

Dus ben jij bereid om kritisch naar jezelf en je huidige situatie te kijken? Wil jij jezelf klaarstomen voor de volgende stap in werk en leven. Durf jij jezelf te dwingen om te peilen en stil te staan hoe het nu (echt) met je gaat om de juiste vervolgstappen te kunnen zetten? Dan is het programma Persoonlijk Leiderschap iets voor jou!

Waarom Persoonlijk Leiderschap bij Kwatee?

Tijdens deze training is er volop ruimte voor jouw individuele situatie en persoonlijke aandacht. We starten met een persoonlijk intakegesprek waarin wij samen jouw leerdoelen kunnen vaststellen voor deze training. Bovendien leert onze ervaring dat het werken met 2 ervaren trainers/coaches in een kleine groep van maximaal 12 deelnemers tot optimale resultaten leidt.

Informatie

Locatie: Een bijzondere en inspirerende locatie vol rust en ruimte.

Investering: De kosten voor deze 3-daagse training kost € 1795,-.

Inclusief: IntoDrives drijfverenscan met uitgebreide toelichting, documentatiemateriaal, 3 dagen onbeperkt koffie, thee en fris en een heerlijk lunchbuffet. Overnachting met diner en ontbijt is inbegrepen.

Wanneer:

22 en 23 maart 2017 en 18 april 2017. 

Voor wie:

Professionals, medewerkers, leidinggevenden die een volgende stap in hun persoonlijke ontwikkeling willen maken. 

PROGRAMMA:

Dag 0 | Datum; we plannen een afspraak met je

Persoonlijk intakegesprek: inventariseren van de persoonlijke onderwerpen die jij wilt aanpakken.

Dag 1 | 16 mei 2018

Hoe gaat het nu en wat wil je anders?

Maak je eigen ‘IK BV’, een praktische tool om de verschillende facetten van jezelf concreet en inzichtelijk te maken:

 • Inzicht in jezelf en het effect van jouw gedrag op anderen.
 • Inzicht in je drijfveren en (belemmerende) overtuigingen.
 • Waar heb je plezier in, wat motiveert je?

We sluiten de dag af met een ontspannend en inspirerend avondprogramma

Dag 2 | 17 mei 2018

vervolg op dag 1:

 • Waar ben je goed in? Hoe kun je dat effectief inzetten in je omgeving?
 • Maar ook....doorbreken van beperkende overtuigingen en ineffectieve gedragspatronen.

Dag 1 en 2 leveren jou een zelfanalyse aangevuld met een persoonlijk actie- en ontwikkelplan.

Dag 3 | 12 juni 2018

Hoe gaat het met de uitvoering van je actie- en ontwikkelplan?

 • Waar loop je nog tegenaan?
 • Wat werkt wel? Wat vind je nog moeilijk?
 • Inzicht in hoe 'hardnekkige oude patronen' steeds weer de kop op steken en hoe dat te voorkomen!
 • Bijstellen van je plannen en acties zodat jij je gewenste situatie ook daadwerkelijk gaat bereiken.

Dag 3 levert jou het fine-tunen van je persoonlijk actie- en ontwikkelplan op. Je hebt nu beter door waar 'terugvalgedrag' op de loer ligt en weet hier beter mee om te gaan.

Aanmelden

Meld je hieronder aan voor deze training of voor meer informatie:

Bedrijfsnaam

Uw naam *

Uw email *

Telefoon:

Ik meld me aan voor de training persoonlijk leiderschap

Ik wil graag meer informatie!

Opmerking / Toelichting

 

 

Ervaringen van eerdere deelnemers

"super, die kleine groep!"

"door het intakegesprek was meteen goed duidelijk waar mijn pijnpunten zaten en het was een goede voorbereiding op waarmee ik aan de slag zou gaan, lekker persoonlijk en heel concreet"

"Soms best confronterend, maar meer dan de moeite waard. Ik had het niet willen missen" 

" Ik dacht dat ik mijzelf best goed kende, maar heb in deze 2 dagen meer over mijzelf geleerd dan ik had verwacht"

"Training heeft mij op goede spoor gezet. Ben erg blij dat ik in de gelegenheid ben gesteld dit traject te volgen. Soms was ik spoor weer even bijster en door de persoonlijke begeleiding wist ik het weer prima op de rails te krijgen"

"Leuke groep op een heerlijke buiten-lokatie! Het is intensief en dat wordt afgewisseld met leuke, inspirerende oefeningen die mij nieuwe gedachten en inzichten hebben gebracht. De derde dag was fijn om samen nog eens te kijken waar sommige voornemens bleven liggen. Samen met de trainers gekeken hoe ik het wel voor elkaar krijg op een manier die bij mij past, aanrader!"