Kwatee Training en Coaching

working women jaarcongres 21 juni 2018

FUTUREYOU, excelleer…door inzicht en vooruitzicht

Niet omdat het kan, maar omdat het moet!

We leven in boeiende tijden. Het tempo van veranderen is hoog en de toekomst wordt steeds minder voorspelbaar. Digitalisering zet bestaande bedrijfsmodellen onder druk. De manier waarop we werken verandert razendsnel en technologische ontwikkelingen zorgen ervoor dat vaardigheden steeds sneller verouderen.

Niet de sterksten overleven maar degenen die zich het beste aanpassen aan veranderende omstandigheden. En dat is een prima vooruitzicht, want juist vrouwelijk talent excelleert in deze veranderende omgeving.

Ben jij Futureproof?

Ben jij al klaar voor de toekomst van werk? Flexibel zijn, kunnen omgaan met veranderingen, kennis delen, samen innoveren en elkaar inspireren zijn essentieel om deze ontwikkelingen het hoofd te bieden. Maar hoe ga je daar als organisatie nu mee om? Hoe kun jij zelf met succes naar de toekomst manoeuvreren? Wat is nodig om deze veranderingen het hoofd te bieden? Welke stappen kun jij nemen?

Working Women 2018 gaat je hierbij helpen. FutureYou is gericht op jouw ontwikkeling en groei, als vrouwelijke professional én als individu. We gaan de diepte in en we zorgen voor toepasbaarheid in de workshops. Naast inhoudelijke verdieping biedt FutureYou inspiratie in een super verzorgde ambiance en een geweldige kans om samen met anderen te sparren en van elkaar te leren.

 

Wat kun je verwachten?

We zoomen in op de volgende thema’s:

Toekomst van werken en leven: Wat zijn de belangrijkste trends? Wat zijn de belangrijkste onzekerheden? Welke mogelijke scenario’s zien we opdoemen?

Kansen pakken in een snel veranderende wereld, vraagt om innovatie, óók van de manier waarop we organiseren, leidinggeven en samenwerken. Weet jij wat je hiervoor nodig hebt?

Innovatie is geen uitvinding meer in het lab, maar het resultaat van het nieuwe netwerken in organisaties. Creativiteit is hierbij geen luxe maar een noodzaak. Creatief denken is een vaardigheid die iedereen kan leren en ontwikkelen. Het vraagt wel een bepaalde manier van naar de wereld kijken. Leer de trends en ontwikkelingen te vertalen naar jouw praktijk. Neem praktische tools mee naar huis om het creatief denken uit te dagen.

Wat betekent de toekomst van werk voor de ontwikkeling en regie op mijn eigen professionele rol? In de steeds flexibel wordende organisatie moet je tegenwoordig opvallen. Door ergens heel goed of slim in te zijn. Door sociale skills. Of gewoon door lef te tonen?

 

Deze topsprekers hebben we al weten vast te leggen!

 

Cécile Cremer (international trend researcher en Innovation Concept Designer)

Hoe ziet onze toekomst eruit en wat kunnen we verwachten in de toekomst? Hoe leven we, wat eten we, hoe zien onze families eruit en wat voor werk doen we én hoe gaan we met deze veranderingen om? Cécile is een begenadigd trend expert en concept designer. Wat Cécile kenmerkt is dat ze het onbekende eigen weet te maken. Zij ziet verbindingen die een ander niet ziet, spot veranderingen voordat ze gemeengoed zijn en weet de wereld van morgen te duiden. Ze is buitengewoon scherp en spitsvondig. Durf je te veranderen en ben je bereid om vol gas vooruit te gaan? Dan staat Cécile aan je zij om de snelheid erin te houden.

 

Irene Koel (marketeer, ondernemer, docent, vlogger, vrijwilliger én TEDx spreekster).

Irene Koel is een tijdgenoot van de toekomst en start vanuit creativiteit. Te water gelaten met een groot en zuiver gevoel wat de markt wil en hoe je daar origineel op kan reageren. Al haar activiteiten vertrekken vanuit 1 missie: mens en bedrijf uitdagen om creatiever, origineler en met meer betekenis te ondernemen. Als spreker gebruikt ze haar ervaringen en heeft ze een jukebox vol aan verhalen waarmee ze inspireert, enthousiasmeert en het publiek met praktische tips & tricks naar huis laat gaan.

 

Deze workshops staan al voor je klaar!

 

 Van werkdruk naar werkgeluk. Bij deze workshop krijgen je inzicht in hoe je door betere keuzes te maken, je kostbare tijd, aandacht en energie waardevol kan inzetten. Daarmee kun je de productiviteit, persoonlijke effectiviteit en je werkgeluk verhogen. Met behulp van verschillende tools kan het geleerde meteen in praktijk gebracht worden. Voor nu en in de toekomst.

Alex Slavenburg, Happimotion

 

 

Get Social+, publiceer over jezelf met de workshop Linkedin Makeover. Werken wordt steeds meer “netwerken” en sociale media zoals LinkedIn is niet meer weg te denken. Een helder en professioneel LinkedIn profiel is dus onmisbaar. Maar hoe maak je een optimaal profiel dat gevonden wordt en de juiste eerste indruk geeft, hoe zorg je dat je met de juiste mensen in contact komt en dat je van waarde bent voor je netwerk door interessante zaken te delen en de interactie aan te gaan. Met recht een workshop voor inzicht en vooruitzicht.  Marjolein Bongers, House of Social Media

 

 

Groot slaaponderzoek van de Hartstichting wijst uit: we slapen lang, maar niet goed en vrouwen slapen het slechts. Hoog tijd voor Working Women om daar mee aan de slag te gaan dus! Het verbeteren van je slaap geeft je leven een enorme impuls. De voordelen van een goede slaap zijn letterlijk oneindig. Na deze workshop weet je alles over slapen en krijg je de tools om op de reset-knop te drukken. Welterusten en slaap lekker, en voor morgen...gezond weer op!

Aline Kruit, Sleepwise

 

 

 

Workhop #4 wordt zsm gemaakt!

 

Wat neem je mee naar huis?

  • Na deze dag weet je wat de trends en ontwikkelingen voor de komende jaren zijn op het gebied van leven en werken en bent je bewust van het belang hiervan.

  • Na deze dag weet jij welke skills je nodig hebt om ook in de toekomst het werk te doen wat jij leuk vindt.

  • Na deze dag kun jij vol inzicht en vooruitzicht op jezelf en je werk weer opgeladen de toekomst tegemoet!

 

Schrijf je nu in en excelleer door inzicht en vooruitzicht!

FutureYOU is een wake-up call, de wereld verandert en jij doet mee! De locatie en natuurlijk een  SPETTERENDE, VERRASSENDE EN ENERGIEKE AFSLUITNG  houden we nog even geheim maar een ding is zeker.

De volgende morgen zie je andere dingen en dingen anders. En jij hebt geleerd waarom…

DE KLEINE LETTERTJES!

Toegangsprijs voor deze inspirerende dag is € 399,-. Kom je met meer dan 2 collega's wordt de prijs € 359,- pp. 

Helaas toch verhinderd? Een collega met jouw inschrijfbewijs is van harte welkom! Tot 15 mei kun je, uitsluitend schriftelijk of per email, annuleren. Wij berekenen dan € 95,- (excl. BTW) administratiekosten. Vanaf 1  juni berekenen wij het volledige bedrag. 

MELD JE NU AAN

Ja, ik meld mij aan!

Ik kom met perso(o)n(en)

Workshop WerkgelukWorkshop Get social +Workshop Slaap lekkerWorkshop #4 (wordt zsm bekend)

Voor wie? Working Professional Ladies only!

Directeuren, Afdelingshoofden, Advocaten, Beleidsmedewerkers, Kunstenaars, Personeelsfunctionarissen, Teamleiders, Communicatieadviseurs, Consultants, Projectleiders, Docenten, Vestigingsmanagers, PA's, HRmanagers, Facilitymanagers, Opleidingsfunctionarissen, Zorgcoördinatoren, Regiomanagers, Locatiedirecteuren....Whatever!

 

Het succes van ruim 10 jaar Working Women:

  • Het gaat allemaal om jou en jouw persoonlijke ontwikkeling;
  • delen van successen en delen van persoonlijke verhalen;
  • niet alleen luisteren, maar ook doen en ervaren; 
  • nieuwe energie, nieuwe kennis, nieuwe ideeën en nieuwe inzichten;
  • fijne inspirerende ontmoetingen;
  • en niet onbelangrijk....heerlijke verwennerij op een fantastische locatie!

Working women jaarcongres 21 juni 2018, save the date!