Kwatee Training en Coaching

Coaching

Op weg naar de beste versie van jezelf!

Kwatee-training-icon

Teamcoaching

Neem afscheid van ineffectieve communicatie- en samenwerkingspatronen in het team. Daag elkaar uit daar waar de teamleden goed in zijn verder te ontwikkelen. Stop met veel energie te steken in dat wat minder goed gaat.
 

Kwatee-training-icon

Individuele Coaching

In een individueel coachingstraject werk je aan jouw persoonlijke coachvraag. Het resultaat varieert dus van: rust krijgen, balans ervaren, zelfvertrouwen hebben, wel die leuke baan vinden die bij mij past.
 
 

Kwatee-training-icon

Levensfasen gerichte coaching

Puberteit! Adolenscentie! 30-ers! Midlife! Oudere jongeren! Jongere Ouderen! Hoe over- en doorleef je deze fasen? Hoe bereid je jezelf er op voor?
 
 
 

Kwatee-info-icon

Loopbaan Coaching

Je werk moet bij je persoonlijkheid passen. Bij wie je echt bent, met al je kwaliteiten. Maar je werk moet voor je eigen levensgeluk even goed  bij je valkuilen passen.

 

 

meer informatie


 


 


 


 

Coaching bij Kwatee wordt verzorgd door Marjolein en Sander:

Hoewel de aanleiding niet altijd fijn hoeft te zijn, is wat mij betreft een coachingstraject een prettige aangelegenheid voor je. In een goede sfeer met respect, diepgang en ook met doorzetten en focus op het resultaat; het beantwoorden van jouw persoonlijke vraag.

Leef een mooi leven. Leef zoals jij dat wilt. Leef! Investeer in jezelf en ontdek hoe dat aan te pakken. Gewoon, omdat je dat waard bent.