Kwatee Training en Coaching

Levensfasen gerichte coaching

Puberteit! Adolenscentie! 30-ers! Midlife! Oudere jongeren! Jongere Ouderen! Hoe over- en doorleef je deze fasen? Hoe bereid je jezelf er op voor?

Meer Informatie Aanmelden

inhoud

Details

Doel:
Coachings- of leertrajecten gericht op problematieken die horen bij een bepaalde levensfase.

Doelgroep:
Pubers, adolecenten, 30-ers,40-ers, 50-ers

Duur:
verschilt per doelgroep en per programma. Zie voor meer informatie bij individuele coaching of het leertraject DDDD (Drukke Dertigers Dealen met Dilemma's)

Kosten:
€ op basis van een offerte.

Locatie:
Coaching vindt in principe plaats op het kantoor van Kwatee. Voor leertrajecten kan de locatie verschillen.

Voor meer informatie of aanmelden:

 

Inhoud

Elke levensfase kent haar eigen dilemma's en keuzen. Van intense onzekerheid waarmee de puberteit je kan overvallen tot gevoelens van 'is dit het nou?' tussen je 40ste en ....

Van kiezen uit te veel keuzemogelijkheden als je jong, ambitieus en veeleisend bent. Kiezen betekent misschien ook zaken moeten afslaan, missen?!

En hoe om te gaan met het gevoel vanaf je 45ste al afgeschreven te zijn door werkgeversland als het gaat om carrièrestappen, persoonlijke groei en ontwikkeling in je loopbaan. Je moet nog minimaal 20 jaar, je bent toch pas op de helft?

Persoonlijke coaching helpt jou je door deze fases heen te glijden. En als je heel erg op tijd bent, je er zelfs op voor te bereiden!

Jouw persoonlijke dilemma's, onzekerheden, vragen, overtuigingen komen aan de orde. Je komt er altijd sterker uit dan dat je erin ging.