Kwatee Training en Coaching

Marjolein coacht | Bel: 06-46081811

Leef een mooi leven. Leef zoals jij dat wilt. Leef! Investeer in jezelf en ontdek hoe dat aan te pakken. Gewoon, omdat je dat waard bent.

IMG_4218 (1)Wat we doen?

Samen op reis gaan, op ontdekkingstocht naar wie jij wilt zijn, en wat er in de weg zit om dat te worden. Onderweg naar hoe jij wilt leven en werken zoals je dat eigenlijk echt zou willen!

Doel: je comfortabel voelen met jezelf en je leven. Meer zelfvertrouwen, rust, balans, genieten, zelf gekozen uitdaging, eigen verantwoordelijkheid. Focus op dat wat jouw (werkende) leven echt de moeite waard maakt.

Marjolein begeleidt jou tijdens haar coaching om jouw kracht en talent goed in te zetten en daar verder in te groeien, er nog beter in te worden. Vaak is het dan nodig om ook inzicht te krijgen in de ‘monsters’ (gedachten) die groei in persoonlijk leiderschap, het hebben van eigen regie, in de weg staan.

Zij werkt o.a. met ACT (Acceptance en Commitment Therapy). ACT is een redelijk nieuwe stroming binnen de psychologie. ACT richt zich op het creëeren van een rijker en zinvol leven en het aanvaarden van de pijn die daar soms onvermijdelijk bijhoort. We krijgen tenslotte allemaal wel eens te maken met frustratie, teleurstelling, afwijzing, verlies, mislukking, jaloezie. Of zelfs (bijna…..) een burnout. Stomme pech. Of wij vergelijken ons met anderen: ” Zij (Hij) heeft een betere baan dan ik”; of “ik ben niet slim, niet creatief, niet commercieel, niet dominant, niet knap, niet sterk, niet grappig, niet leuk, niet goed, niet….genoeg. Wie heeft dit soort gedachten nu nooit? Ik wel in ieder geval.

Binnen ACT geloven wij echter dat onze gedachten niet altijd betrouwbaar zijn en meestal ook niet geloofwaardig. Daarom richt Marjolein zich niet zozeer op de inhoud van de gedachten, maar hoe jij met jouw gedachten omgaat. In deze vorm van coaching gaan wij er vanuit dat ‘jouw problemen (daar waar je tegenaan loopt, dat wat je zou willen veranderen)’ niet binnen het denken op te lossen zijn. ACT richt zich op het vergroten van je psychologische flexibiliteit, je veerkracht. Je bent niet wie je denkt dat je bent, je bent wat je doet.

Samen leren, vasthouden, accepteren en loslaten. Op weg naar verandering en verbetering van jouw wereld. Een rijker en zinvol (werkend) leven. Of deze wereld nu jouw persoon of je team betreft!

Marjolein biedt coachtrajecten voor individuen en teams. Voor managers, ondernemers en professionals.

Centrale thema’s:
• Een rijker en zinvol leven creëeren (…en werk is daarbij voor vele van ons een belangrijk onderdeel!)
• Authentiek leiderschap
• Omgaan met veranderingen en weerstand
• Persoonlijke groei en effectiviteit

Want:

Je leven leiden en lijden is onlosmakelijk verbonden met het leven zelf. Leren omgaan met stoorzenders, tegenslag en crises en daar sterker uitkomen. Maar coaching gaat ook over beter voorbereid zijn op dat wat leven en werk je biedt en brengt. 

Leren jezelf te snappen en te accepteren zoals jij bent, zorgt voor tijd en ruimte om je (werkend) leven te leiden zoals jij dat wilt.

Voor wie?

Marjolein werkt sinds 2003 succesvol als trainer & coach in tal van organisaties, groot en klein, commercieel en non-profit. Daarnaast leidt zij, in samenwerking met de Open Universiteit, coaches op (leergang coaching vanuit positief psychologisch perspectief) op. Ook verzorgt zij samen met de OU de leergang Psychologie van de organisatieverandering. 

Specialties: MT-coaching, team- en persoonlijke coaching. Trainingen waarbij het bereiken van teamresultaten en persoonlijke effectiviteit centraal staat. Ook wordt Marjolein regelmatig uitgenodigd om bijeenkomsten te begeleiden als dagvoorzitter/intervisiebegeleider,  waarbij concrete output, commitment of saamhorigheid het resultaat moet zijn.

Zij heeft door haar werk, maar zeker ook door de ‘vele persoonlijke reizen’ die zij zelf heeft gemaakt ontdekt dat iedereen zichzelf tijd en aandacht zou mogen gunnen om af en en toe stil te staan bij en na te denken over de vraag ‘hoe gaat het nu echt met mij?”. Want wij hebben allemaal wel een aantal issues die je kracht geven en vooruithelpen.  Maar evengoed issues die in de weg zitten om de beste versie van jezelf te zijn of om over het algemeen gewoon gelukkig te zijn. Het leven te leiden dat je eigenlijk graag zou willen.

Nieuwsgierig naar jouw issues en hoe daar beter mee om te gaan? Je bent van harte uitgenodigd voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Voor meer informatie of aanmelden:

Bedrijfsnaam

Uw naam *

Uw email *

Telefoon:

Ik wil graag gebeld worden voor meer informatie op het vermelde telefoonnummer

Ik wil graag een afspraak maken voor een kennismaking met Marjolein.

Opmerking / Toelichting