Kwatee Training en Coaching

Save the date!

Door Marjolein van der Maesen, 16 juli 2015

Al die rollen waarmee wij, werkende vrouwen, te dealen hebben! Vakidioot, moeder en vriendin, baas, organisator, zus, tuinman, oma, onderhandelaar, praatpaal, expert, dochter, professional en hobbyist, sporter en levensgenieter, adviseur, directeur en sparringpartner en ook nog secretaris van de hockeyclub, noem maar op….

Soms moet je gewoon even voor jezelf kiezen! Ideaal is dan een inspiratieshot waarin je dat leert, beleeft, geniet en ook nieuwe mensen leert kennen. Dat is goed voor jou én goed voor je directe omgeving.

Daarom organiseren wij jaarlijks een leerzame en inspirerende dag voor vrouwelijke professionals, ondernemers en managers. Klik hier voor meer informatie over het Working Women jaarcongres 2015.

Ingrediënten van deze dag zijn leiderschap, geluk, bezinning & een snufje positieve verandering.

Dit jaar zal deze dag plaatsvinden op 12 november. Wil je op de hoogte worden gehouden? Laat dan je gegevens achter via deze site.

Working Women is opgericht door Marjolein van der Maesen, met als doel hoger opgeleide vrouwen met elkaar in contact te brengen. Niet omdat mannen niet interessant zijn, integendeel. Maar wel omdat vrouwen, die vaak heel wat ballen tegelijk in de lucht proberen te houden, onderling veel van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen inspireren. Dat is in ieder geval onze ervaring.
16 juli 2015