Kwatee Training en Coaching

Inspiratieshots

Net dat shotje over een thema dat jou aanspreekt en je weer een stap verder brengt.

Inspiratieshots

Net dat shotje over een thema dat jou aanspreekt en je weer een stap verder brengt.

Voor meer informatie of aanmelden:

Working Women Jaarcongres

Al die rollen waarmee wij, werkende vrouwen, te dealen hebben! Vakidioot, moeder en vriendin, baas, organisator, zus, tuinman, oma, onderhandelaar, praatpaal, expert, dochter, professional en hobbyist, sporter en levensgenieter, adviseur en sparringpartner en ook nog secretaris van de hockeyclub, noem maar op....

Soms moet je gewoon even voor jezelf kiezen! Ideaal is dan een inspiratieshot waarin je dat leert, beleeft, geniet en ook nieuwe mensen leert kennen. Dat is goed voor jou én goed voor je directe omgeving

Daarom organiseren wij jaarlijks een leerzame en inspirerende dag voor vrouwelijke professionals, ondernemers en managers.

Ingrediënten van deze dag zijn leiderschap, geluk, bezinning & een snufje positieve verandering.

Dit jaar zal deze dag plaatsvinden in november. Wil je op de hoogte worden gehouden? Laat dan je gegevens achter via deze site.

Women is opgericht door Marjolein van der Maesen, met als doel hoger opgeleide vrouwen met elkaar in contact te brengen. Niet omdat mannen niet interessant zijn, integendeel. Maar wel omdat vrouwen, die vaak heel wat ballen tegelijk in de lucht proberen te houden, onderling veel van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen inspireren. Dat is in ieder geval onze ervaring. 

w@w-logo-crisisgroen

meer informatie

Zelf- en timemanagement

Je leert om voornemens om te zetten in actie. Een werkbare planning te hebben waarin jouw eigen prioriteiten goed vertegenwoordigd zijn. Waar ook voldoende ruimte is voor al die zaken die tussendoor “moeten” of komen. De balans tussen werk en prive, die vaak behoorlijk onder druk staat, wordt in ere hersteld!

 

Doelgroep

Iedereen die wenst dat de dag een extra uur heeft en de week een extra dag, de maand een extra week en het jaar een extra maand...jij dus!

Doelen

• Inventariseren van rollen op je werk en prive!
• Inventariseren van tijdsproblemen.
• Hoe bepaal je prioriteiten in je leven en in je werk?
• Praktische tips, do’s en don’ts en tools om prioriteiten beter in de jouw beschikbare tijd in te delen.

 

"Wij voelen ons vaker schuldig over de dingen die wij niet gedaan hebben, dan dat wij blij zijn met de dingen die wij wel doen. Maar wat telt, is wat echt telt, te laten tellen..."

Wij helpen je een zetje te geven en in kaart brengen wat er nu echt belangrijk is in je leven en hoe jij de aandacht over die zaken beter te verdelen.

meer informatie

Workshops algemeen

Tijdens onze workshops word je op korte en krachtige wijze geïnspireerd. Aan het denken gezet. Alweer een stapje richting de door jouw gewenste ontwikkeling.

Ben je op zoek naar een leuk, energiek maar zeker ook zinvol uitje voor je team? Wat vitamine A (van Aandacht) voor en met je collega's? Dan is een inspiratieshot, een workshop, misschien wel wat je wilt vinden. Neem contact op met ons voor de mogelijkheden.

meer informatie