Kwatee Training en Coaching

Summerboost 2016

Gun jij jezelf een time out?

Ga je net als 75% van de NL-beroepsbevolking te gestrest op vakantie en kom je onvoldoende ontspannen terug of verval je weer snel in de oude werkstress?

Schrijf je dan in voor Kwatee’s Summerboost 2016

Uit onderzoek blijkt dat 75% van de NL-beroepsbevolking te gestrest op vakantie gaat en onvoldoende ontspannen terugkomt. Eenmaal terug op het werk na de vakantie zit men vaak binnen korte tijd weer op het oude ‘stressniveau’. Het uitgeruste gevoel van de vakantie is verdwenen, als sneeuw voor de zon!

 

Herkenbaar?  In die flow maar doorgaan, hard werken en geen tijd nemen om je de vraag te stellen:

 

  • Zit ik nog op koers?
  • Wat is mijn tussenstand?
  • Waar loop ik tegenaan bij het bereiken van mijn doelen?
  • Hoe is het gesteld met mijn work-life balance?

 

Hoog tijd dus om daar verandering in te brengen!!!

Summerboost biedt jou de gelegenheid om de balans op te maken vóór de vakantie. Met nieuwe inzichten ontspannen jouw zomer in te gaan. En een frisse start te maken ná de vakantie.

 

Wat ga je doen?

Een time out gedurende 2 x 1 dag waarin jij aan de slag gaat met hoe het nu gaat en hoe jij het graag zou willen en wat er in de weg zit om dat te bereiken.  Je krijgt inzicht in jezelf maar ook hoe anderen dit aanpakken.

 

Thema’s zijn onder andere: keuzes maken, focus, omgaan met stress, persoonlijke effectiviteit, handelen vanuit eigen kracht, beheren van jouw energie, emoties gebruiken om wijzer van te worden.

 

Je maakt je eigen Ik.BV en je krijgt doelgericht helder waar je voor staat, wat je talenten en passies zijn en hoe jij dit zelf kunt inzetten om succesvol te functioneren. Je leert blokkades te herkennen en de tips toe te passen in je eigen leven. Zo ben je veel beter in staat om meer bewust te functioneren en focus jij  je op energie en ontspanning.

 

Waarom Summerboost bij Kwatee

Tijdens deze training is er volop ruimte voor je individuele situatie en persoonlijke aandacht. Met 2 ervaren trainers/coaches en maximaal 12 deelnemers kan er intensief worden gewerkt. Iedere deelnemer krijgt vooraf een ‘intakegesprek’, waarin persoonlijke leerdoelen worden vastgesteld.

 

Informatie

Datum: 12 juli en 13 september en een in overleg vast te stellen datum voor intakegesprek

Locatie: Abdij Rolduc, Heyendallaan 82, 6464 EP KERKRADE

Investering: €595,-

Inclusief: documentatiemateriaal, 2 dagen onbeperkt koffie, thee en ijswater, heerlijk lunchbuffet en een refreshmentbuffet in de namiddag in een inspirerende rustgevende omgeving!

 

Ben jij bereid om, nu het jaar op de helft is, kritisch naar jezelf en je huidige situatie te kijken? Durf jij jezelf te dwingen om te peilen en stil te staan hoe het nu (echt) met je gaat om de juiste vervolgstappen te kunnen zetten? Dan is dit programma iets voor jou!

Meld je snel aan want vol=vol!

 

PROGRAMMA:

 

Dag 0 | Datum, in onderling overleg

Persoonlijk intakegesprek:

Inventariseren van je persoonlijke onderwerpen die je wilt aanpakken om comfortabel de 2e helft van het jaar in te gaan.

 

Dag 1 | 12 juli 2016

Hoe gaat het nu en wat wil je na de vakantieperiode anders?

Maak je eigen ‘IK BV’ 2016-2017, een praktische tool om de verschillende facetten van jezelf concreet en inzichtelijk te maken. Waar heb je plezier in, wat motiveert je? Waar ben je goed in? Hoe kun je dat effectief inzetten in je omgeving?

 

Dag 2 | 13 september 2016

Na een ontspannen vakantieperiode aan de slag met je IK-BV. Voornemens vertalen naar voor jou passende acties. Naast je actieplan inventariseer je ook de mogelijke obstakels die jij kunt tegenkomen en hoe je die gaat tackelen.

Optioneel:

4 persoonlijke coachgesprekken om op koers te blijven en te zorgen dat jouw goede voornemens niet bij wensen blijven, maar in daden worden omgezet! Het bewustwordingsproces van gedrag dat jou stimuleert of hindert bij het bereiken van je doelen.

 

Summerboost 2016

Bedrijfsnaam

Uw naam *

Uw email *

Telefoon:

Ik wil graag gebeld worden voor meer informatie op het vermelde telefoonnummer.

Ik meld me aan voor deze Summerboost, € 595,-

Ik maak gebruik van het begeleidende coachprogramma van 4 gesprekken, € 495,-

Opmerking / Toelichting