Kwatee Training en Coaching

Drijfverenscan

Ontdek meer over jezelf, je drijfveren en motivatoren. Wat past bij jou en wat niet!
  • Omdat we allemaal anders zijn!

Drijfverenscan Intodrives bij Kwatee

Ontdek meer over jezelf, je drijfveren en motivatoren. Wat past bij jou en wat niet!

Drijfveren gaan over wat je motiveert en hoe je denkt. Drijfveren komen vanuit jezelf en beïnvloeden je gedrag. Het grootste deel van de tijd ben je niet bewust van je drijfveren, maar ze spelen wel een belangrijke rol in je doen en laten.

Om uit te vinden wat jouw drijfveren zijn, maken we in trajecten gebruik van de Intodrives drijfverenscan. Dit is een goede en leuke manier om in korte tijd meer te weten te komen over jezelf, wat jouw motivaties zijn en hoe jij tegen zaken aankijkt. We komen er tevens achter waar je allergieën zitten en in welke omgevingen jij het beste tot je recht komt. Hierdoor kom je sneller vooruit!

 

 

 

 

 

 

 

Intodrives voor jou?

De drijfverenscan van Introdrives geeft inzicht in wat jou motiveert, wat je logisch vindt en wat je denkkader is. Ook geeft de scan inzicht in wat je minder prettig vindt in het gedrag van anderen en in wat voor soort omgeving jij het beste tot je recht komt.

De uitkomst van de drijfverenscan creëert bewustwording en vormt een goede basis om in gesprek te gaan over verschillende onderwerpen. Hierbij valt te denken aan vragen op de volgende gebieden:

  • loopbaanonderzoek
  • (ontwikkel-)assessments
  • persoonlijk ondernemerschap
  • coaching
  • belemmerende overtuigingen
  • persoonlijke ontwikkeling

 

 

 

 

Intodrives voor Teams!

We zetten de Intodrives drijfverenscan ook in bij het ontwikkelen van teams. Het is een zeer bruikbaar instrument, bijvoorbeeld bij het stimuleren van verandering, het verbeteren van communicatie en samenwerking.

De teamleden vullen de scan individueel in en ontvangen een persoonlijk profiel van hun drijfveren. Tijdens een teamtraining worden de individuele profielen in een groepsprofiel verwerkt, dat inzicht geeft in de voorkeuren, sterke en minder sterke kanten van het team. Verder spreken de teamleden na het invullen van de scan dezelfde taal, namelijk die van de drijfveer. Gebleken is dat dit een positieve uitwerking heeft op de onderlinge communicatie en samenwerking.

Onderwerpen waarbij we de Intodrives drijfverenscan gebruik zijn onder andere:

  • Organisatieverandertrajecten
  • Cultuurverandertrajecten
  • Verbeteren van de samenwerking

 

Boek nu de Intodrives drijfverenscan inclusief 2 coachgesprekken.

Je krijgt direct inzicht in wat je ècht drijft, je motiveert en welke zaken je in de weg kunnen zitten. Tijdens de twee gesprekken zetten we de uitkomsten samen om in voor jou werkbare stappen in de gewenste richting vooruit! Boek nu voor € 395,- excl btw

Bedrijfsnaam

Uw naam *

Uw email *

Telefoon:

Ja, ik geef mij op voor de intodrives drijfverenscan inclusief 2 coachgesprekken voor € 395,- excl btw. Wij nemen snel contact met je op om de gesprekken en de drijfverenscan in te plannen.Ik wil graag meer informatie over de drijfverenscan en de coachgesprekken.

De coachgesprekken kunnen ook via Skype als hier de voorkeur naar uit gaat.

Opmerking / Toelichting

Gecertificeerd

De Intodrives drijfverenscan is een professioneel instrument en daarom niet vrij verkrijgbaar. Wij zijn opgeleid en gecertificeerd om gebruik te maken van de drijfverenscan van Intodrives. Een door psychologen ontwikkelde scan die zeer goed inzicht geeft in je drijfveren, weerstand en omgevingsvoorkeuren. Dit helpt je om de juiste keuzes te maken en komen we in (coach)gesprekken snel tot de kern van je vraag.

 

Intodrives drijfverenscan; helder, inzichtelijk en direct toepasbaar!