Kwatee Training en Coaching

Loopbaancoaching en training

Gezocht: een job die bij mij past!

Vanuit je kracht naar een nieuwe baan

Tijdens onze trajecten kom je erachter wie je eigenlijk wilt zijn. Je leert hoe je die persoon wordt door af te rekenen met ineffectieve overtuigingen en patronen die je persoonlijke groei en ontwikkeling in de weg staan.

Door middel van vragen, testen oefeningen en actieplannen ga je concreet aan de slag. Wij staan hierbij niet aan de zijlijn. Het is een proces waarin we het samen voor jou gaan ontdekken en dat moet leiden tot jouw volgende succesvolle stap; een nieuwe baan!.

Individueel of groepsprogramma

De insteek van het loopbaanprogramma bij Kwatee is praktisch en met diepgang! Daarom kun je kiezen voor de aanpak die het best bij jou past; individueel of in een kleine groep.

Een individueel traject bestaat uit 10 coachgesprekken. Hierin wordt de focus bepaald door jouw individuele vraag. Een groepstraject bestaat uit een vast programma van 3 dagen gericht op persoonlijke ontwikkeling (wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik echt?). Daarnaast wordt er 1 dag aangeboden volledig gericht op solliciteren, presenteren, inzetten van LinkedIn en andere netwerken.  

Informatie

Groepstraject

Investering: De kosten voor de 3-daagse training bedragen € 995,- (excl. btw). De extra dag € 345,- (excl. btw). Je kunt dit traject vervolgens nog naar wens aanvullen met individuele coaching.

Lokatie training: Villa Proosdij in Klimmen, een bijzondere en inspirerende lokatie vol rust en ruimte.

In de prijs is inbegrepen: documentatiemateriaal, 3 dagen onbeperkt koffie, thee en ijswater, versnaperingen en een heerlijk lunchbuffet. Daarnaast wordt er een talenten- en drijfverentest aangeboden.

Coachingstraject

Investering: de kosten voor het coachingstraject bedragen € 2495,- (excl. btw).

Lokatie coaching: Gesprekken zullen plaatsvinden in ons kantoor te Heerlen, waar we de beschikking hebben over prettige spreekruimten.

In de prijs is inbegrepen: 10 coachgesprekken volgens het loopbaanprogramma van 1,5-2 uur en alle benodigde werk- en documentatiematerialen. Daarnaast wordt er een talenten- en drijfverentest aangeboden.

Voor wie

Professionals, medewerkers, leidinggevenden die een volgende stap in hun loopbaan willen of moeten maken.

In een vrijblijvend startgesprek stemmen we met jou af of een individueel traject of een groepstraject het beste aansluit. 

Meld je hiervoor vrijblijvend aan!

 

Meld je hieronder aan voor een vrijblijvend startgesprek of voor meer informatie:

Bedrijfsnaam

Uw naam *

Uw email *

Telefoon:

Neem contact op voor een startgesprek

Ik wil graag meer informatie en of een offerte!

 

 

Rain? Who cares?!

Loopbaanprogramma

In 4 stappen naar een baan met de beste versie van jezelf!

 

1. Waar sta ik nu?


We staan stil bij jou, hoe het nu met je gaat!

Een verplichte loopbaankeuze brengt allerlei gevoelens met zich mee. Boosheid op de organisatie, schaamte, angst en onzekerheid over de toekomst. Dit krijgt de ruimte die voor jou nodig is.

2. Wat wil ik, wat kan ik?


Met vertrouwen naar de toekomst kijken, vraagt vertrouwen in jezelf.

Dit is een belangrijk onderdeel van het traject. Je wordt je bewust van je kwaliteiten, talenten en ervaringen. Maar ook wat staat je in de weg om de beste versie van jezelf te zijn (je monstertjes). Als je weet wie je bent, wat je wilt en wat je kunt, dan sta je sterker in het leven en ben je succesvoller.

3. Wat heb ik nog nodig?


Je werk moet bij je persoonlijkheid passen. Bij wie je bent, met al je kwaliteiten!

We inventariseren welke kennis en/of vaardigheden je nog zou willen ontwikkelen. Hoe vind je de juiste vacatures en hoe schakel je hiervoor je netwerk in.

4. Hoe presenteer ik mezelf?

Met bezieling vertellen waar jij voor staat, wat je te bieden hebt en wat jouw kick
 is. Dat maakt het verschil!

Misschien is het een tijdje geleden dat je je op de arbeidsmarkt hebt begeven. We maken je wegwijs in wat waar te vinden is. We helpen je bij het maken van een CV 2.0. Je krijgt zicht op je manier van presenteren en het voeren van sollicitatiegesprekken. En dit op een wijze die bij de beste versie van jezelf past!

Vul nu het formulier in op deze pagina voor meer informatie en/of een vrijblijvend startgesprek

Aanmelden

--
De beste versie van jezelf:

Focus op de 4 K's 

Kracht, Kwaliteit, Kennis en Kunde.

  • Waar ben ik (van nature) goed in?
  • Waar krijg ik energie van?

  • Wat is mijn kick in het werk?

  • Wat waarderen anderen in mij?

  • Wat zijn mijn belangrijkste drijfveren?
  • Welke indruk laat ik achter, hoe kom ik over?
  • Waarmee help ik anderen hun beste versie van zichzelf te zijn?

 

 

 

 

Excelleren door ontmonsteren