Kwatee Training en Coaching

working women jaarcongres 21 juni 2018

FUTUREYOU | Excelleer… door inzicht en vooruitzicht!

Niet omdat het kan, maar omdat het moet!
We leven in boeiende tijden. Het tempo van veranderen is hoog en de toekomst wordt steeds minder voorspelbaar. De manier waarop we werken verandert razendsnel en technologische ontwikkelingen zorgen ervoor dat vaardigheden steeds sneller verouderen.
Niet de sterksten overleven maar degenen die zich het beste aanpassen aan veranderende omstandigheden. En dat is een prima vooruitzicht, want juist vrouwelijk talent excelleert in deze veranderende omgeving.

Ben jij Futureproof?
Ben jij al klaar voor de toekomst van werk? Flexibel zijn, kunnen omgaan met veranderingen, kennis delen, samen innoveren en elkaar inspireren zijn daarbij essentieel. Mooi om te weten, maar hoe kun jij met succes naar de toekomst manoeuvreren? Wat is nodig om deze veranderingen het hoofd te bieden? Welke stappen kun jij nemen?

Working Women 2018 gaat je hierbij helpen.

Wat kun je verwachten op 21 juni?

Working Women FutureYou is gericht op jouw ontwikkeling en groei, als vrouwelijke professional én als individu. We gaan de diepte in en we zorgen voor toepasbaarheid in energieke workshops. We garanderen je eye-openers, bijzondere ontmoetingen en waardevolle inzichten in een super verzorgde ambiance. We zoomen met elkaar in op de volgende thema's:

 • Toekomst van werken en leven.
  Wat zijn de belangrijkste trends? Wat zijn de belangrijkste onzekerheden?
  Welke mogelijke scenario’s zien we opdoemen?
 • Kansen pakken in een snel veranderende wereld.
  Dit vraagt om innovatie, óók van de manier waarop we organiseren, leidinggeven en samenwerken. Weet jij wat je hiervoor nodig hebt?
 • Creativiteit is geen luxe maar een noodzaak.
  Innovatie is geen uitvinding meer in het lab, maar het resultaat van het nieuwe netwerken in organisaties. Creatief denken is een vaardigheid die iedereen kan leren en ontwikkelen. Het vraagt wel een bepaalde manier van naar de wereld kijken. Leer de trends en ontwikkelingen te vertalen naar jouw praktijk. Neem praktische tools mee naar huis om het creatief denken uit te dagen.
 • Sta zelf aan het roer van jouw toekomst.
  Wat betekent de toekomst van werk voor de ontwikkeling en regie op mijn eigen professionele rol? In de steeds flexibel wordende organisatie moet je tegenwoordig opvallen. Door ergens heel goed of slim in te zijn. Door sociale skills. Of gewoon door lef te tonen?

Programma:

8.45 Ontvangst met een lekker kopje koffie of thee

9.15 Opening door Marjolein van der Maesen, Kwatee Coaching en Training

9.20 Weg met dat D-woord (druk, druk, druk), vind je werkgeluk!
Alex Slavenburg, inspirator, coach, trainer - Happimotion

Druk, druk, je hoort het vaak en meestal niet in een positieve context. Veel mensen zitten in een ratrace, zowel op het werk als privé. Mensen vragen veel van zichzelf én verwachten veel van anderen. Herkenbaar dat gevoel van ‘altijd aan staan’ en je overspoeld voelen door mogelijkheden en informatie? Drukte houdt drukte in stand en leidt de aandacht af van wat echt van waarde is. Alex geeft een meer fundamentele ‘oplossing’ voor werkdruk en stress; werkgeluk. Hij laat je weer beseffen waar het echt om draait én dat je een keuze hebt met welke houding jij al die eisen en verwachtingen tegemoet treedt. Maak samen met Alex korte metten met het D-woord.

 

10.10 Workshopronde 1 | je 1e workshopkeuze!
Kies voor de workshoprondes twee van de 4 workshops die jou het beste voorbereiden op jouw toekomst!

11.15 Break lekker even napraten over de workshop die je zojuist gevolgd hebt...

11.30 Een kilo originaliteit op een bedje van creativiteit.
Irene Koel, marketeer, docent én TEDx spreekster - The Zooooo

 

Irene Koel is een tijdgenoot van de toekomst en start vanuit creativiteit. In deze transformatie tijd is het belangrijk dat je goed geworteld bent. Zo kan je veerkrachtig en flexibel veranderingen aan én mooie toegevoegde waarde bieden vanuit je eigen creatieve talenten. Jaja, maar hoe doe je dat? En hoe vul je dan je eigen creatieve tankstation met energie? Als vroedvrouw voor vernieuwing is Irene dagelijks bezig met creativiteit & innovatie. Ze heeft een jukebox vol aan verhalen waarmee ze inspireert, enthousiasmeert en jou met praktische tips & tricks naar huis laat gaan.

 

 

12.50 Heerlijke lunch....met een beetje geluk buiten op het terras!

13.50 Dear Future, here I come!
Cécile Cremer, international trend researcher en innovation expert - Wandering the Future.

 

Hoe ziet onze toekomst eruit en wat kunnen we verwachten in de toekomst? Hoe leven we, wat eten we, hoe zien onze families eruit en wat voor werk doen we én hoe gaan we met deze veranderingen om? Cécile is een begenadigd trend expert en concept designer. Wat Cécile kenmerkt is dat ze het onbekende eigen weet te maken. Zij ziet verbindingen die een ander niet ziet, spot veranderingen voordat ze gemeengoed zijn en weet de wereld van morgen te duiden. Durf je te veranderen en ben je bereid om vol gas vooruit te gaan? Dan staat Cécile aan je zij om de snelheid erin te houden.

 

 

15.00 Workshopronde 2 | kies je 2e workshop!

16.00 Korte Break

16.10 Spetterende, knallende, inspirerende, energieke, verrassende afsluiting!!!

16.50 Slotwoord, Marjolein van der Maesen

17.00 Glaasje Bubbels (met of zonder alcohol!)

Kies 2 van de volgende workshops!

Van werkdruk naar werkgeluk.
Bij deze workshop krijg je inzicht in hoe je door betere keuzes te maken, je kostbare tijd, aandacht en energie waardevol kan inzetten. Daarmee kun je de productiviteit, persoonlijke effectiviteit en je werkgeluk verhogen.
Met behulp van verschillende tools kan het geleerde meteen in praktijk gebracht worden. Voor nu en in de toekomstAlex Slavenburg, Happimotion

 

 

 

Slaap Lekker | Sleep Wise!
Groot slaaponderzoek van de Hersenstichting wijst uit: we slapen lang, maar niet goed en vrouwen slapen het slechtst. Hoog tijd voor Working Women om daar mee aan de slag te gaan! Het verbeteren van je slaap geeft je leven een enorme impuls. Aline Kruit, arts en slaapcoach, vertelt je in haar workshop niet alleen wat gezonde slaap is, maar ook waar het mis kan gaan met slapen. Ze laat je zien op welke manier stress de slaap negatief beïnvloedt en hoe je uit de stresscirkel kunt stappen.  Na deze workshop weet je alles over slapen en krijg je de tools om op de reset-knop te drukken. Welterusten en slaap lekker, en voor morgen...gezond weer op!  Aline Kruit, Sleepwise

 

 

Breinproof
In deze interactieve, breinproof workshop word je meegenomen in je eigen spreekwoordelijke gekleurde bril waarmee je naar de wereld kijkt. Wat zijn drijfveren, het belang daarvan voor jezelf en in de interactie met anderen. Hoe verhouden je drijfveren en je gedrag zich met elkaar. Met verschillende werkvormen, spel en interactie gaan we aan de slag. Het is nu tijd voor de kleuring van jouw inzichten! Gwendolyn van Kuijen, Intodrives drijfverenscan

 

 

 

 

 

Wat neem je mee naar huis?

Na deze dag weet je wat de trends en ontwikkelingen voor de komende jaren zijn op het gebied van leven en werken en ben je je bewust van het belang hiervan.

Na deze dag weet jij welke skills je nodig hebt om ook in de toekomst het werk te doen wat jij leuk vindt.

Na deze dag kun jij vol inzicht en vooruitzicht op jezelf en je werk weer opgeladen de toekomst tegemoet!

 

 

FutureYou is een wake-up call, de wereld verandert en jij doet mee! Van 8.45 tot 17.00 uur ervaren, ontmoeten en genieten van een zinvolle, maar zeker ook inspirerende dag.

We ontmoeten je graag op 21 juni 2018, tot dan!

 

Kasteel de Hoogenweerth, Hoge Weerd 2, Maastricht

O ja....ook lekker makkelijk parkeren!

 

 

Hartelijke groeten,
Marjolein van der Maesen & Milou Ros

Heb je vragen, ideeën of wensen? Neem dan contact op met Milou Ros, Eventcoördinator: milou@kwatee.nl

MELD JE NU AAN

Ja, ik meld mij aan!

Ik kom met perso(o)n(en)
Kies 2 van de 3 workshops:

DE KLEINE LETTERTJES!

Toegangsprijs voor deze inspirerende dag is € 399,- excl. btw. Kom je met meer dan 2 collega's wordt de prijs € 359,- p.p. 

 

Helaas toch verhinderd? Een collega met jouw inschrijfbewijs is van harte welkom! Tot 21 mei kun je, uitsluitend schriftelijk of per email, annuleren. Wij berekenen dan € 95,- (excl. BTW) administratiekosten. Vanaf 21 mei berekenen wij het volledige bedrag. 

 

Voor wie? Working Professional Ladies only!

Directeuren, Afdelingshoofden, Advocaten, Beleidsmedewerkers, Kunstenaars, Personeelsfunctionarissen, Teamleiders, Communicatieadviseurs, Consultants, Projectleiders, Docenten, Vestigingsmanagers, PA's, HRmanagers, Facilitymanagers, Opleidingsfunctionarissen, Zorgcoördinatoren, Regiomanagers, Locatiedirecteuren....Whatever!

 

Het succes van ruim 10 jaar Working Women:

 • Het gaat allemaal om jou en jouw persoonlijke ontwikkeling;
 • delen van successen en delen van persoonlijke verhalen;
 • niet alleen luisteren, maar ook doen en ervaren; 
 • nieuwe energie, nieuwe kennis, nieuwe ideeën en nieuwe inzichten;
 • fijne inspirerende ontmoetingen;
 • en niet onbelangrijk....heerlijke verwennerij op een fantastische locatie!

Working Women Jaarcongres 21 juni 2018

Schrijf je nu in!

De volgende morgen zie je andere dingen en dingen anders.
En jij hebt geleerd waarom!